[:tr][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

VİZYONUMUZ

Türkiye’de ve dünyada, kendi alanımızda örnek ve önder kuruluş olmaktır.[/vc_column_text][vc_column_text]

MİSYONUMUZ

  • Tüketicimizi ve müşterimizi; sektörümüz, yeni ürünlerimiz hakkında bilgilendirmek, gelişmelerden, olabilecek risklerden ve imkanlardan haberdar etmek,
  • Bakliyet ve makarna sektörünü ulusal ve uluslararası ölçekte temsil etmek,
  • Yeni pazarlar oluşturmak, mevcut pazarlarda pay artırmak için sektörümüzü etkin kılmak ve teşvik etmek,
  • Uluslararası pazarda, etkin ve sürdürülebilir kalitede ürün, hizmet sunmak.
  • Sektörümüzün, çağdaş yönetim anlayışıyla paylaşımcı ve katılımcı yönetime, kurumlara sahip olmasını sağlamak misyonumuzdur.

[/vc_column_text][vc_single_image image=”2589″ img_size=”full”][vc_empty_space height=”19px”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

KALİTE POLİTİKAMIZ

  • Ulaştığımız tüm müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılayarak müşteri memnuniyetinin sürekliliğini garanti etmek ve memnuniyet oranını arttırmak
  • Tüm çalışanlarımızın katılımını sağlayarak, tüm işleri ilk seferinde ve her seferinde tam zamanında yapmak
  • Sürekli eğitim, gelişim, iyileştirme için çalışanlarımızın bir ekip ruhu içerisinde dürüst, hoşgörülü, saygılı ve özverili çalışma ortamının hazırlanması,
  • Gelişmiş teknolojik koşullarda, hijyenik ortamda, Türk Gıda Kodeksi’nin ilgili tebliğlerine uygun üretim yapmak, bu doğrultuda gıda güvenliği ve yönetim politikası artlarını yerine getirmek
  • İç ve dış pazarda oluşturduğumuz ‘iyi kaliteli ürün’ kabulümüzün sürekliliğini sağlayacak çalışmalarda bulunmak
  • Üretim ve ürün çeşitliliği kapasitemizi arttırmak
  • Üretmiş olduğumuz ürünlerde ve proseslerde (mikrobiyolojik, kimyasal, fiziksel dış analizler ile) iyi kalitenin yanı sıra ‘Güvenli Ürün’ üretimini garanti etmek şirketimizin Kalite Politikasıdır.

[/vc_column_text][vc_column_text]

İŞ KURALLARIMIZ

  • İnsan sağlığına, hayatına ve çalışanlarımızın haklarına saygı göstermek,
  • Ekolojik sisteme ve çevrenin korunmasına saygılı olmak,
  • İş ilişkisi içerisinde olduğu tüm ülkelere, bölgelere ve kişilere eşit davranmak,
  • Eşitlikçi ve katılımcı yönetim ilkelerine sahip olmak.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator color=”green”][/vc_column][/vc_row][:en][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

OUR VISION

Serving as a model and a leader company in our field in Turkey and the world.[/vc_column_text][vc_column_text]

OUR MISSION

  • To inform our consumer and customers about our sector, new products, developments, the risks that might occur and the facilities,
  • To represent the sectors of legume and pasta on national and international scales,
  • To dynamize and encourage our sector to create new markets and increase our share in current markets,
  • To provide products and services with effective and sustainable quality in  the international market,
  • To ensure that our sector has sharing and participatory management and institutions through contemporary management mentality.

[/vc_column_text][vc_single_image image=”2923″ img_size=”full”][vc_empty_space height=”19px”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

QUALITY POLICY

  • To ensure the continuity of customer satisfaction and to increase the rate of satisfaction by meeting all the needs of our customers that we reach,
  • To make all the work done at the first time and every time right on time by ensuring the participation of all our employees,
  • To create an honest, tolerant, respectful and self-sacrificing working environment in a team spirit for our employees for continuous education, improvement and improvement,
  • To make production under hygienic and advanced technological conditions while complying with the relevant notifications of the Turkish Food Codex and in this respect to fulfill the requirements of food safety and management policy,
  • To carry out works to ensure the continuity of the acceptance of our ‘good quality product’ that we have built in the internal and foreign markets,
  • To increase our production capacity and product range,
  • To guarantee the production of ‘Safe Product’ as well as good quality in the products and processes that we have produced (with microbiological, chemical, physical external analyses).

[/vc_column_text][vc_column_text]

OUR BUSINESS RULES

  • To respect human health, life and the rights of our employees,
  • To be respectful toward the ecological system and protection of environment,
  • To treat equally all countries, regions and persons with whom we are in a business relationship,
  • To have egalitarian and participatory management principles.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator color=”green”][/vc_column][/vc_row][:]